Sommer- og vinteraktiviteter

Høgetveits Naturcamp

Høgetveits Naturcamp er et godt valg når du ønsker en avslappende ferie, fri fra hverdagens stress og mas. Her kan du parkere din bobil, sette opp telt eller leie hytte i landlige og avslappende omgivelser med mektig norsk natur og frisk luft. Barna kan leke i lekeapparater inne på campingen eller ute i naturen. Vi har oppmerket turløype med bord og stoler, grillplasser, rikt dyreliv og uberørt natur.

Komfortabel og innholdsrik ferie, er stikkordet for Høgetveits Naturcamp. Alt er lagt opp til at du vår spesielle gjest, skal ha det best mulig. – strøm, -vann, -dusj, -toalett, -tømming av septikk, -leie av vaskemaskin og tørketrommel, -nedfrysing av fisk og bær, -felles grill mm.

Hver morgen tilbyr vi i tillegg ferske rundstykker (må bestilles dagen i forveien) som vi baker på tradisjonelt vis i vår spesielle vedkomfyr.

Ønsker du en rolig ferie i mektig norsk natur, er Høgetveits Naturcamp stedet for deg og din familie.

Hos oss er alle hjertelig velkommen!

Fiske

Høgetveits Naturcamp har eget fiskevann med gratis fiske hele ferien. Vi leier ut kano og robåt slik at du kan nyte en stille stund på vannet. Ønsker du å fiske laks, kan fiskekort kjøpes til Mandalselva og Audneelva, begge kjent for godt laksefiske.

Dyreliv

Høgetveits Naturcamp har et rikt dyreliv og er et helt spesielt område for vilt. Det er ikke uvanlig at skogens konge, elgen, er å se helt inne på campingen. Og ønsker du herlig elgesuppe i ekte norsk bondemiljø, serverer vi gjerne dette. (Må bestilles dagen før.)

Turløyper

Høgetveits Naturcamp kan by på turer (også dagsbesøk) med hest og vogn, kombinert med turløype, fiske og utleie av kano og robåt. Kaffe og vafler kan kjøpes. Sauer, høns, kaniner og hund har vi også på campingen.

Vinteraktiviteter

Høgetveits Lavfjellsenter gir deg innholdsrike vinteropplevelser i barnevennlige omgivelser. Vi kan tilby aktiviteter for hele familien. Både for deg som ønsker spenning og utfordringer, men også for deg som ønsker opplevelser i rolige omgivelser.

Preparerte turløyper, -barneskitrekk (ca. 200 m), -kulekjøring, -hoppbakke, -utfor og slalåm, -Telemarksving bare for å nevne noe. Vi har også After Ski hvor vi kan tilby varmefjøs/stue med oppholdsrom, samt at servering som rundstykker, vafler, kaffe, te, saft, brus kan fåes kjøpt etter avtale.

For deg som foretrekker skiopplevelser i roligere omgivelser, tilbyr vi som nevnt preparerte turløyper i heieterreng.

Vi har også aktiviteter og opplevelser spesielt tilrettelagt for barn. På gården har vi hest, sau og kaniner. Tar du med akebrett eller kjelke, er det utfordringer for store og små. Vi gir deg også muligheter til å prøve renning på bilslange.

Bare fantasien setter grenser for aktivitetene hos Høgetveits Lavfjellsenter.

Utleie av hytter også om vinteren.

Høgetveits Lavfjellsenter gir deg anledning til pilking i et lite fiskevann på heia. Kun en 1/2 times gange fra parkeringen. Skibakken og varmefjøset er lett tilgjengelig og ligger rett ved parkeringsplassen.

Priser per dag er, familie Kr. 120,- eller per person Kr. 40,-. Åpningstidene er fra Kl. 11:00 til Kl. 16:00 i helgene. Eller i uka, etter avtale.